Hakaniemen hallista (Helsinki) löytyi tänään kaksi upeaa puotia, joiden omaleimaisuus ja ihanan luonteva palvelun ilo hurmasivat minut.
 
 
Epäonnistunut tyttö-puodissa ehdoton löytö olivat printit, joissa seikkailivat epäkirjailija Lisa Gamblerin kirjoittamatta jääneiden kirjojen sankarittaret. Printtejä oli kasseissa, pussukoissa, penaaleissa jne. Kirjoittamatta jääneiden kirjojen nimiä ovat mm. Kohtauksia kyökin puolella, Dangerous Tango in Helsinki, Hiljennä kurvissa, sisko, Arsenikki ei lihota, Naisen on lähdettävä kun naisen on lähdettävä.
 
  
 
Epäonnistunut tyttö myy myös reilun kaupan puuvillasta tehtyjä T-paitoja. Mitäpä sanoisitte paidasta, jossa on hehkeä kaunotar ja teksti Korostakaa sisäistä kauneuttanne? Se oli tosi makea. Puodissa on tarjolla myös korvakoruja, rintakoruja ja muita herkkuja. Palvelu oli mutkatonta ja aulista. Suosittelen!
 
 
Toinen löytö Hakaniemen hallin toisesta kerroksesta oli Figulus. Myyntitiskin takana oli taiteilija Terttu Ylipahkala, joka oli juuri saanut valmiiksi tekemänsä rannekorun. Minähän olen heikkona rannekoruihin, siksi varmaan aloin niitä itsekin tehdä, joten pysähdyin tietenkin niille sijoilleni nähdessäni värikkäinä hehkuvat helmet. Sovitin erästä rannekorua, joka selvästi huusi minua ostamaan itsensä, mutta se oli liian suuri. Terttu kysyi, olenko jo käynyt kahvilla, ja vastatessani, että olin kyllä ajatellut käydä juomassa sumpit alakerrassa, Terttu sanoi tekevänsä minulle haluamani rannekorun sillä aikaa! Sain valita helmet, menin alakerran kahvilaan. Join oluen (oli oikeastaan liian kuumaa kahville), (ja juu, söin jotain ihan pientä), palasin yläkertaan ja koruni oli valmis.
 
Uskomatonta palvelua! Tunsin itseni kuningattareksi, koru mittojeni ja mieltymykseni mukaan!
 
  
 
Korujen lisäksi Figulus myy hallipuodissa mm. helmiä joka lähtöön, puisia, lasisia, huopaisia.
 
Käykää ihmeessä tutustumassa näihin puoteihin. Ihastutte varmasti. Hinta-laatusuhde kohdillaan, palvelu uskomattoman hienoa ja tavaravalikoima enemmän kuin suussa sulavaa!