Blogistania on mielenkiintoinen paikka. Lähdet seuraamaan linkkejä ja huomaat lopuksi seisovasi vintage-kaupassa valitsemassa itsellesi rannekorua, jonka sinulle myy vanha blogituttava. 

Gesi jätti kommentin blogiini tässä taannoin. Kävin kurkkaamassa hänen blogiaan ja huomasin, että hänellä on myös nettikauppa ystävänsä kanssa. Dig-Stylessä he myyvät tekemiään korujaan, kannattaa käydä katsomassa.
 
No, Gesin blogista luin, että koruja on myös myynnissä Harakan Taivas-nimisessä vintage-kaupassa. Harakan Taivaalla on tietenkin oma blogi, jota luin ja ajattelin, että kauppa olisi kiva katsastaa.

 

Harakan Taivas sijaitsee Helsingin Kampissa, Malminkadun ja Eteläisen rautatiekadun kulmassa, joten sieltä siis löysin itseni. Ennen taivaaseen astumista, kävin ostamassa Punanaamiosta irtopään, mutta se on ihan eri juttu.
Oli kyllä jännää kävellä irtopään kanssa kaupungilla.
 
Harakan Taivaassa oli myynnissä second hand-aarteita, vintage-vaatetta, kenkiä, koruja, kortteja ja kaikkea pientä ihanaa. Kiertelin ja hypistelin koruja, vaatteiden sovittamisessa olen huono. Lopulta sain valittua kaksi rannekorua, siirryin kassatiskille ja näin tiskillä tutun näköisiä kissahahmoja korteissa. Katsoin tiskin takana seisovaa myyjää.
Tutun näköinen.

Ja olihan hän tuttu. Unikissa, jonka blogia seurasin tiiviisti oman blogiurani alussa. Tajusin, että kaupassa on myös myynnissä Unikissan tekemiä upeita maalauksia.

Esittelin itseni: ”Hei, olen SusuPetal ja kävelen irtopää mukanani.”. Vaihdoimme kuulumisia, kiersin kaupan uudestaan, nyt kameran kanssa.
 
Harakan Taivaassa kannattaa käydä. Myynnissä on myös paljon, eri käsityöläisten tekemiä koruja ja muuta kivaa tuon vaatepuolen lisäksi. Kauppa on auki joka päivä klo 10-18, ja sinne on todellakin vain parin minuutin kävelymatka Kampin metroasemalta.
 
Iloisen blogituttavuuden lisäksi paikan bonuksena oli jaloissa nuuskiva Einari-koira ja asiakkaille tarjolla oleva kahvi.